UNIEK Hotelschool De Panne Atheneum Calmeyn
Step By Step Cooking is an art. But all art requires knowing something about the techniques and materials. -Nathan Myhrvold  
Webdesign by J.L. @AtheneumCalmeyn
Geboeid door gastronomie, gastvrijheid en onthaal

Wie ben je?

• Je droomt er van om later keukenchef of zaalmeester te worden. • Je bent geboeid door gastronomie. • Je wordt aan getrokken tot de praktijk in bedieningenkeuken. • Je droomt van een eigen zaak in de horecasector. • Je wilt je ontplooien tot een geschikte gastheer.
INFORMATIE FOLDER INFORMATIE FOLDER
KOM TAFELEN ! KOM TAFELEN ! INFORMATIE FOLDER INFORMATIE FOLDER VOLGEND EVENEMENT VOLGEND EVENEMENT VOLG ONS ! VOLG ONS !
Hotelschool De Panne Atheneum Calmeyn Nieuws uit onze  Hotelschool
SMARTSCHOOL
NAVIGATION
SOCIAAL
ADRES Atheneum Calmeyn De Panne St.-Elisabethlaan 4 8660 De Panne
CONTACT Tel.: 058 41 26 71 Fax: 058 42 02 21 E-mail: info@atheneumcalmeynd epanne.be
     

EERSTE GRAAD   (12 - 14

jaar )

UNIEK IN VLAANDEREN :

1A, 1B en 2A MW mét Module

Gastronomie

In onze eerste graad willen we onze leerlingen

in de eerste plaats helpen om hun talenten te

ontdekken. Zo krijgen de leerlingen alvast een

idee van waar ze goed in zijn en dat helpt hen

bij het kiezen van de geknipte studierichting. 

Sta jij graag in de keuken? Ontplooi in dat geval je talent in de talentmodule “gastronomie”, waar volleerde koks je de kneepjes van het vak leren. Misschien ben jij wel de nieuwe “Junior Masterchef”! 2B HOTEL-BAKKERIJ-SLAGERIJ Je maakt kennis met de basistechnieken van service en keuken.   Basis kook- en snijtechnieken Voedselveiligheid Productkennis Ergonomie Smaakprofielen ontwikkelen Discipline Gezonde voeding klaarmaken

TWEEDE GRAAD 

3 & 4 B RESTAURANT KEUKEN

De aangeleerde technieken worden in reële situaties toegepast. Bediening van klanten Events en banketten drankenkennis

DERDE GRAAD +

ZEVENDE JAAR

5 & 6 B RESTAURANT KEUKEN

7 B GROOTKEUKEN

NIEUW !!  Vanaf schooljaar 2016-2017        

7 B HOTEL EN ONTHAAL

Op school en op je stageplaats word je verder opgeleid tot een volleerde chef of maître. Gastronomie Klantendienst Table cooking Event cooking Wijnkennis Evening cooking 7e specialisatiejaar gemeenschapsrestauratie Tijdens 7e jaar gemeenschapsrestauratie word je voorbereid om onder andere een leidinggevende functie in grootkeukens op te nemen (bedrijven, scholen, rusthuizen, ziekenhuizen, vakantiecentra…) 7e specialisatiejaar hotel en onthaal Nieuw vanaf 2016 – 2017 Totaalpakket voor wie een job zoekt als eerstelijnsmedewerker in een hotel (organisatie en communicatie).
Webdesign by J.L. @AtheneumCalmeyn
Step By Step Cooking is an art. But all art requires knowing something about the techniques and materials. -Nathan Myhrvold  

Wie ben je?

• Je droomt er van om later keukenchef of zaalmeester te worden • Je bent geboeid door gastronomie • Je wordt aan getrokken tot de praktijk in bedieningenkeuken • Je droomt van een eigen zaak in de horecasector • Je wilt je ontplooien tot een geschikte gastheer
Geboeid door gastronomie, gastvrijheid en onthaal
SMARTSCHOOL
CAMPUS  CALMEYN
CAMPUS  CALMEYN